Stillinger

Encryptia er et selskap under oppbygging og er alltid på utkikk etter eksepsjonelle talenter som har ambisjoner om å delta i vår visjon om å utvikle den ledende plattformen for assistert opplæring – bygget på eksepsjonell spillteknologi og kunstig intelligens.

Passer du inn hos oss?
Send en mail til ole@encryptia.no med litt informasjon om hvorfor dette er drømmeprosjektet ditt, hvilken bakgrunn du har som du føler kan bistå oss videre og hvorfor du brenner for digital læring, veiledning og teknologi. 

SENIOR UNREAL Spillutvikler

Som en del av vår videre vekst søker vi nå etter en dyktig og erfaren senior Unreal Engine utvikler. Du bør naturlig nok ha en lidenskap for Unreal-teknologi, være dyktig på systemdesign og alltid være ivrig etter å utforske nye løsninger. Det er essensielt at du har solid erfaring med både i utvikling av spill og diverse programmering/design av systemløsninger. Du er komfortabel med å programmere, og behersker i tillegg blueprints.

Din nysgjerrighet for AI’s potensial i bransjen er også viktig. Vi ser at produksjonsmetodene og verktøyene endrer seg raskt, og vi som selskap velger å følge denne bølgen. I så måte ser du etter muligheter med nye metoder og verktøy gir oss og ser på det som en positiv utfordring å finne måter å bruke dem på i vårt virke.

Vi har også et krav om at du har en dyp kjærlighet for spill og populærkultur. Vi lager spillbaserte løsninger, og for å både forstå motivasjon, spillmekanikker og måter bransjen løser ting på, må du selv delta i økosystemet dette er. Vi verdsetter evnen til å forstå hva som driver dagens digitalkultur og underholdning, og hvordan dette kan oversettes til innovative ideer for våre systemer.

Vær oppmerksom på at denne stillingen er en seniorstilling, krever tidligere erfaring som også må bære et visst ansvar for systemer. Nyutdannede eller de med begrenset erfaring oppfordres til å holde et øye med våre sider for andre fremtidige muligheter.

Les mer på våre nettsider her: 
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=313526895

 

Spilldesigner/ teksforfatter med fokus på engasjerende storytelling og spillutvikling

Vi søker en talentfull, allsidig og kreativ person med spesielt ansvar for å lage oppgave-beskrivelser, dialoger og ta ansvar for tekstinnhold i vår fantastiske verden! Du vil jobbe tett med resten av teamet for å skape engasjerende og minneverdige spillopplevelser og du vil ha hovedansvar for å binde sammen en brukers reise gjennom vårt system fra start til slutt – med andre ord – en slags ansvarlig for reisen og eventyret spilleren/studenten skal oppleve i sitt studieprogram.


les mer og søk på stillingen her:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=295644236