Jobbe I Encryptia?

Encryptia er et selskap i vekst og er alltid på utkikk etter eksepsjonelle talenter som har ambisjoner om å delta i vår visjon om å utvikle den ledende plattformen for assistert opplæring – bygget på eksepsjonell spillteknologi og kunstig intelligens

Send en mail til ole@encryptia.no med litt informasjon om hvorfor dette er drømmeprosjektet ditt, hvilken bakgrunn du har som du føler kan bistå oss videre og hvorfor du brenner for digital læring, veiledning og teknologi.

WEBUTVIKLER

 

I Encryptia har vi en visjon om å forme fremtidens utdanning, hvor opplæringen er skreddersydd for den enkelte elev og levert i en motiverende setting. Vi bygger en verden der øvingsoppgaver tilpasses den individuelle studenten, og hvor læring kombineres med lek for å fremme kunnskap. 

En stor del av vår tekniske plattform begynner å ta form på våre webløsninger, som både kommuniserer med 3. part, er datagrunnlaget for vår Unreal Engine løsning, samt skaper gode verktøy både for å hjelpe elever, håndtere lisenser og administrere data. 

Er du en habil webutvikler som også takler enkel drift av webløsninger i et AWS skymiljø? 

 

Les mer om stillingen her: 

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=339991094

 

 

Innovasjons-pedagog

 

I Encryptia har vi en visjon om å forme fremtidens utdanning, hvor opplæringen er skreddersydd for den enkelte elev og levert i en motiverende setting. Vi bygger en verden der øvingsoppgaver tilpasses den individuelle studenten, og hvor læring kombineres med lek for å fremme kunnskap. 

Hvis du er en lærer som deler vår visjon og ønsker å bli en del av vårt innovative og fremtidsrettede arbeid med å utvikle plattformen “Encryptia City” sammen med oss oppfordrer vi deg til å søke vår stilling der du vil følge opp våre elever, lede arbeid med utvikling av nytt pensum, være en viktig del av vårt spillutviklingsteam på innholdssiden, og ikke minst – ha en av Norges kuleste lærerjobber!

 

Les mer om stillingen her: 

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=334474741

 

SENIOR UNREAL Spillutvikler

Som en del av vår videre vekst søker vi nå etter en dyktig og erfaren senior Unreal Engine utvikler. Du bør naturlig nok ha en lidenskap for Unreal-teknologi, være dyktig på systemdesign og alltid være ivrig etter å utforske nye løsninger. Det er essensielt at du har solid erfaring med både utvikling av spill og diverse programmering/design av systemløsninger. Du er komfortabel med å programmere, og behersker i tillegg gjerne Unreal blueprints.

Din nysgjerrighet for AI’s potensial i bransjen er også viktig. Vi ser at produksjonsmetodene og verktøyene endrer seg raskt, og vi som selskap velger å følge denne bølgen. I så måte ser du etter muligheter med nye metoder og verktøy gir oss og ser på det som en positiv utfordring å finne måter å bruke dem på i vårt virke. Du bør følge med på hva som skjer og se muligheter for hvordan vi kanskje kan bruke AI i produksjonen vår (selv om feltet er nytt. Her er ingen “eksperter” enda)

Vi har også et krav om at du har en dyp kjærlighet for spill og populærkultur. Vi lager spillbaserte løsninger, og for å både forstå motivasjon, spillmekanikker og måter bransjen løser ting på, må du selv delta i økosystemet dette er. Vi verdsetter evnen til å forstå hva som driver dagens digitalkultur og underholdning, og hvordan dette kan oversettes til innovative ideer for våre systemer.

Vær oppmerksom på at denne stillingen er en seniorstilling, krever tidligere erfaring som også må bære et visst ansvar for systemer. Nyutdannede eller de med begrenset erfaring oppfordres til å holde et øye med våre sider for andre fremtidige muligheter

Dette er en åpen stilling uten en finn annonse. Send en åpen søknad og be om å komme i kontakt med oss om du oppfyller kravene våre til å være en Senior Unreal Engine utvikler

 

UNREAL SpillDESIGNER

Encryptia søker en kreativ og dyktig “Game Designer” med erfaring i Unreal Engine, vårt foretrukne arbeidsverktøy. Vi utvider “Encryptia City” med spennende nye opplevelser, eventyr, quests og innhold, og trenger din hjelp til å realisere dette.

Din rolle vil være å fungere som en level-designer, hvor du bringer liv og dynamikk til våre scener og lokasjoner. Samtidig er det viktig at du har kunnskap om blueprints/koding for å integrere og aktivere hendelser i spillet, som for eksempel å motta en gjenstand fra en NPC, åpne dører, eller initiere cutscenes.

Vi ser også etter noen som kan håndtere progresjon, achievements og milepæler, og designe systemer som motiverer spillere. Din evne til å knytte belønningsmekanismer til oppdragene i vår by er essensiell, og du bør være komfortabel med å analysere XP-tabeller, holde styr på achievements, og vite hvordan ulike triggers utløser belønninger.

Å ha erfaring er alltid et pluss, men for deg som ikke har hatt sjansen til å jobbe i unreal enda forventer vi som den entusiasten du naturligvis er – at du har noen hobbyprosjekter å vise til. Gjerne noe utover det du har gjort på skolen, og som viser at du virkelig liker det du holder på med og liker å jobbe med materialet.

Les mer om stillingen på: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=336294366

 

QUEST & STORY ENGINEER

Encryptia ble etablert med en visjon om å revitalisere læringsopplevelsen. Med et hjerte for teknologi og digital mestring, utvikler vårt team et unikt lærings- og mestringssystem, kjent som Encryptia City. Dette er en virtuell plattform som transformerer læringsreisen til en engasjerende og motiverende opplevelse gjennom spillteknologi.

Vår plattform er ikke bare en digital læringsressurs; det er en hel digital by fylt med quests, oppdrag, og interaktive utfordringer som er designet for å utvikle digitale ferdigheter som webdesign, programmering, IT, og kunstig intelligens, i en morsom og interaktiv atmosfære.

Gjennom bruk av moderne teknologi, inkludert kunstig intelligens, skaper vi en støttende og veiledende læringsopplevelse. Vi er kontinuerlig på utkikk etter innovative måter å forbedre og utvide vår læringsplattform på, slik at vi kan fortsette å tilby en verdifull, relevant og engasjerende utdanningsopplevelse.

Som vi fortsetter å vokse og utvikle vår unike læringsmodell, er vi nå på utkikk etter en talentfull og kreativ Quest og Story Engineer som kan bidra til å ta vårt fagmateriale, online læringsressurser, videoer og utdanningsmateriale til det neste nivået, ved å transformere dem til quests, stories, spill-eventyr og game-content som vil engasjere og inspirere våre deltakere.