BOOK EN VEILEDERTIME

Merk at når du har booket en veiledertime så får både faglærer og veileder en kalenderevent med invitasjon. Men du MÅ huske å forwarde denne til deltageren som skal delta så de også får lenken. 

TEAMS

Encryptia har en gruppe for veiledere der alle kan hoppe på, stille spørsmål, diskutere og snakke sammen. Dere legges til som gjester på denne i løpet av kort tid, men når dere er inne – test at alt fungerer med å poste en melding i hovedchatten og si “hei” til alle de andre 🙂 

Med tiden kan man her laste ned nyttige filer, instruksjonsvideoer og annen informasjon som går mellom dere og oss for å øke servicegraden osv 

 

DISCORD

For de “Coole kidza” vi er har vi laget en discord gruppe som nå er åpen for alle som vil å hive seg innpå. Her kan vi etter hvert lage nye kanaler, svare på spørsmål og håndtere ting i et litt større samfunn. 

 

Alle som har NAV elever må ikke sendes inn her, men andre kan delta på “option in” – altså at de gjør det på frivillig basis og er villige til å oppgi noe anonymitet i det de deltar. Merk at elever/inkluderingsaktør gjør dette på eget ansvar. Encryptia tar ikke noe ansvar for samtaler, logger, historikk eller annet som skjer på eller via Discord som verktøy. Det er et valgfritt verktøy man bruker som en *privatperson* på utsiden av programmet. 

Kanalen er som følge:Spørr gjerne deres deltager om å hjelpe dere på som en teambuilding exercise og lære dere å bruke verktøyet. Da kan de også fritt komme på og være her om de har lyst.